Art Jam, Melukis bersama Latif Maulan


Setahun 2 kali je dah Confirm (lock the date). Dah bagitau awal gile ni 25 dan 26 MARCH 2017.. ambil cuti awal awal dan bawa peralatan melukis masing2. Yang mana berdedikasi tinggi dan semangat konfom nak pegi, klik jer kat GOING. ( https://www.facebook.com/events/1197912603640685/ ) Bagi aku nak jadi pelukis bukan bermakna duduk sorang2 kat studio , kadang korang kena berinteraksi dgn pelukis lain juga untuk mempertingkat hasil seni serta mencedok ilmu serta bertukar idea dan memperbaiki hasil ...takde bayaran..free of charge ilmu ini..... Penampilan istimewa RAHMAT RAMLI (teman pelukis lama masa mula2 jadi artist dulu), akan bersama melukis memeriahkan suasana

Comments

Popular Posts